10454947_1474002352839638_4430131152179760522_o.jpg

Samen nieuwe cv-ketel aanschaffen?

Rika Brands wil graag samen met iemand een CV ketel kopen. Samen is het zeker dat de prijs aanzienlijk lager ligt.

Beste Drielanders,

Sinds een paar maanden woon ik met groot plezier in Drielanden in Waterland. Op fietsafstand van centrum Groningen en de rust en natuur van het platteland in de achtertuin. Wat wil je nog meer!

Ik verheug me dan ook op de komst van de lente en de zomer. De afgelopen wintermaanden waren perfect om binnenshuis de boel wat op orde te brengen en heb ik een lijstje met te verbeteren zaken opgesteld.
Eén daarvan is het vervangen van mijn oude cv-ketel.

De ketel is nog de oorspronkelijke VR-­ketel van Radson. Hij verliest snel waterdruk en maakt erg veel lawaai. Ik heb hier en daar mijn licht opgestoken en firma Feenstra om een offerte gevraagd. Bij de bespreking van de offerte verbaasde het mij hoe makkelijk er 250 euro van de prijs af kan als er nog iemand zijn cv-­‐ketel zou vervangen.

Dit bracht mij op het idee om in de wijk te informeren of hier belangstelling voor is.
En dan niet alleen bij Feenstra maar ook andere firma’s benaderen. Kortom mijn vraag is: zijn er mensen in de wijk die overwegen hun cv-­‐ketel te vervangen en er interesse in hebben om hier gezamenlijk in op te trekken en zodoende een gunstige prijs te verkrijgen?

Je kunt reageren per email naar het adres van de wijkwebsite: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag voor 1 mei.

Rika Brands

Facebook timeline