10522364_1474002402839633_8670254289311937246_o.jpg

Borrel bij de buren

Omdat het nog zo lang duurt voordat de volgende Eten bij de buren plaatsvindt, leek het ons een leuk idee om in de donkere wintermaanden een light-versie op touw te zetten in de vorm van een aangeklede borrel.

Komend weekend is er gelegendheid om aan te schuiven op 2 gastadressen. Het is de bedoeling dat elke gast iets lekkers meeneemt voor bij de borrel om zo een gezellig gevulde tafel bijeen te brengen. Aan tafel is er gelegenheid voor gesprekken, waarbij ieder adres een ander thema heeft. Hieronder lees je de gegevens van de gastadressen.

Zin om mee te doen? Kies er één uit en geeft je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adres 1:

Op Zondag 12 februari staat om 17.00 uur de deur open voor een gezellig borreluurtje op Zonland 157.
Het idee is dat wij, in navolging van het succes van Eten bij de Buren, met elkaar in gesprek gaan komen onder het snoepen van diverse tapasjes en een borreltje van het huis.
Het thema dat ik uitgekozen heb is dat van de Vrijheid, een onderwerp waar elk mens deze dagen wel mee bezig zal zijn. Ter plekke zullen we dan inventariseren welk accent het gesprek in concreteto gaat krijgen.
Einde van de bijeenkomst zal liggen rond 19.00 uur.
We hebben dan al van elkaars meegebrachte lekkernijen kunnen snoepen zodat de behoefte klein zal zijn om naderhand “ warm te eten thuis”.

Hopelijk tot ziens,

Karin Drenth

PS Ik heb nog een alternatieve datum: 25 februari. Mochten te veel mensen niet kunnen op de 12e, dan is dat een uitwijkmogelijkheid.

 Adres 2:

Kom jij gezellig bij ons borrelen op zaterdag 11 februari vanaf 19:30?
Neem iets lekkers mee (borrelhapje, nootjes, kaas of iets dergelijks) en we maken er met elkaar een fijne avond van. Wij zorgen voor de drankjes.
Ik (Anja) wil jullie uitnodigen kennis te maken met mijn grote passie; mensen begeleiden als coach met ondersteuning van mijn honden.
De (coach)honden zullen de avond aanwezig zijn (eigen honden daarom graag thuis laten). Ik vertel jullie graag hoe het mogelijk is dat honden een ondersteunende rol hebben in het groeiproces van mensen, hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan zingeving en herstel na een moeilijke periode. Hierbij vind ik het heel interessant met jullie van gedachten te wisselen en met elkaar in gesprek te komen.
“Alles begint met een wens”

Voel je van harte welkom bij Anja en Oliver, Zonland 68