10556928_1474002099506330_2227380551481130765_o.jpg

Gevonden voorwerpen

Na de Kunstroute zijn wat zaken achtergebleven. Mis je één van de dingen op de foto? Mail dan even naar Rika: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

gevonden voorwerpen 3landen

Contributie bewonersvereniging!

Beste buurtbewoners,

Bewonersvereniging Drielanden is vereniging een waarvan alle bewoners lid zijn. Er is geen vaste contributie. In plaats daarvan benaderen wij u elk jaar voor een vrijwillige bijdrage aan de inspanningen voor woongenot en voor de activiteiten in uw wijk.

Mede dankzij uw gulle giften kon de vereniging het afgelopen jaar weer leuke activiteiten organiseren en benodigde spullen kopen. Ook dit jaar ondersteunt de vereniging weer initiatieven waaraan elke inwoner van Drielanden mee kan doen. Daarbij onderhoudt de vereniging contact met de gemeente over zaken die de wijk aangaan zoals bijvoorbeeld het beheer van het groen en de prachtige fruitbomen in de wijk.

Naast vrijwilligers heeft de vereniging ook geld nodig om de activiteiten te realiseren. Wilt u een bijdrage leveren om het wonen in Drielanden aantrekkelijk te houden?

Maak uw bijdrage over naar NL16 TRIO 033 850 3560 
 “Bewonersvereniging Drielanden” of open deze link:  https://pay.sumup.com/b2c/QTCNE29M

Ideeën voor nieuwe activiteiten of initiatieven zijn altijd welkom! Ons mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
het bestuur; Rika Brands, Hans Jannink, Frank Mauritz, Laura Melchior, Tjeerd Moes, Jacqueline Reinders

ALV op woensdag 28 februari 2024

Beste buurtgenoot,

Op woensdag 28 februari om 20 uur vindt in Het Dok weer de jaarlijkse algemene ledenvergadering van onze bewonersvereniging Drielanden plaats. Als bewoner van Drielanden ben je automatisch lid van deze vereniging. De agenda en de vergaderstukken vind je bij dit bericht.Op de vergadering wordt verantwoording afgelegd over het afgelopen jaar en blikken we terug op de activiteiten van dat jaar. Ook worden de plannen voor het komende jaar besproken.

Is er iets dat je graag een keer besproken zou willen zien? Mail het ons voor 21 februari: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hang de jaarplanning op je prikbord! Wil je iets helpen organiseren? Fijn, neem contact met ons op. Na afloop van de vergadering biedt het bestuur je graag nog een drankje en een hapje aan.

Tot ziens op dinsdag 28 februari!

Het bestuur: Frank Mauritz, Laura Melchior, Marjolein van Offenbeek, Rika Brands, Tjeerd Moes

De agenda en de jaarplanning

De begroting voor 2024

De jaarrekening over 2023

Het jaarverslag over 2023

Penningmeester gezocht!

Om alle activiteiten elk jaar weer te kunnen organiseren en de vereniging draaiende te houden zijn wij op zoek naar vrijwilligers. We zoeken op dit moment dringend naar iemand die de financiën wil beheren.

Penningmeester: Vind je het belangrijk dat onze vereniging financieel gezond blijft?

Geef je op of mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je geen ervaring? Als je het leuk vind om met cijfers te werken dan kun je deze functie gemakkelijk leren. Uiteraard word je ondersteund door het bestuur en de huidige penningmeester.

Vrijwilligers gezocht!

Om alle activiteiten elk jaar weer te kunnen organiseren en de vereniging draaiende te kunnen houden zijn we op zoek naar vrijwilligers. We zoeken op dit moment extra hulp bij:

* Oogstfeest: hulp op de dag zelf (dit jaar op 30 september) en wat voorbereidingen
* Koningsdag: wil je dat Koningsdag 2024 weer een mooi feest wordt? Dringend hulp gezocht!
* Penningmeester: we zoeken iemand die het leuk vindt om te zorgen dat het de vereniging financieel goed blijft gaan

Geef je op of mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.