10454262_1474001676173039_7545960960620995867_o.jpg

Drielanden ledenvergadering op 28 maart 2018

Als bewoner van Drielanden bent u automatisch lid van onze bewonersvereniging. Daarom nodigen we u hierbij van harte uit voor de algemene ledenvergadering. Lees alvast de agenda en jaarstukken. Extra agendapunten inbrengen kan tot 25 maart; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na de pauze hebben we een gastspreker over de unieke ecologie van Drielanden. Vul aub alvast deze enquete in; de resultaten worden gebruiktin de presentatie. 

Hoe bloeit de ecologie in Drielanden?

Na de pauze rond 21 uur volgt de presentatie van Froukje Walstra over de ecologische waarde van onze wijk. Drielanden is onderdeel van de Stedelijke Ecologische Structuur. Wist u dat onze wijk hierin een belangrijk rol in speelt? 

U hoort over resultaten van een onderzoek en de natuurlijke kwaliteiten in en rond onze wijk. Froukje wil ons graag actief laten meedenken hoe wij kunnen bijdragen daar nog verbetering aan te geven, en ook hoe andere Drielanders mee te krijgen. Ze vraagt bijvoorbeeld bewoners deel te nemen aan een enquête, deze is te vinden op onze website. Deze ledenvergadering biedt u een mooie kans om ‘live’ met haar in gesprek te gaan tijdens haar presentatie of na afloop bij de borrel.

Froukje loopt stage bij een ecologisch bureau en doet onderzoek naar de betrokkenheid en wat er daarin nog beter zou kunnen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om nader met Froukje in gesprek te gaan tijdens haar presentatie en na afloop van de ALV bij de borrel. Vul AUB hiertoe deze enquête in: https://nl.surveymonkey.com/r/5DHQNR8.


Een hartelijke groet, ook namens Froukje, van de bestuursleden 
van de bewonersvereniging Drielanden


Agenda en jaarstukken ALV 28 maart2018

Activiteiten kalender 2018

  • 28 maart: ALV
  • 7 april: lentekriebels
  • 27 april: Koningsdag
  • 22 september: oogstfeest
  • elk jaargetijde: wandelingen rond Drielanden
  • oktober: Eten bij de Buren
  • november: snoeien in de buurt